1

[SinglePic not found]

Haarstudio CoCo wint verkiezing “leukste kapsalon”

Krantenbericht:

“De leukste kapsalon van Nieuwegein” zo mag Haarstudio CoCo zich vanaf nu noemen.

De kapsalon deed mee aan de verkiezing en wist de meeste stemmen in de wacht te slepen.

STEMMEN

Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vier criteria: sfeer/gezelligheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit van de koffie/thee en de inrichting/interieur (een cijfer tussen 1-10). Tot en met 31 juli 2012 werd er gestreden op gemeentelijk niveau. Na 31 juli 2012 is in iedere gemeente bekend welke kapsalon de leukste is.

Per gemeente wordt de winnende kapsalon afgevaardigd in de provinciale verkiezingsronde.

‘We zijn ontzettend blij dat we gewonnen hebben! Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn in de salon en dat de klanten ons waarderen. Een groter compliment hadden we niet kunnen krijgen!’ Aldus de trotse eigenaresse Tessa.

Zij nam 3,5 jaar geleden de kapsalon van haar moeder over die inmiddels al 22 jaar bestaat.

‘Ik ben onwijs trots op mijn team van 3 meiden die precies aanvoelen waar de kapsalon voor staat: persoonlijke aandacht, creativiteit, vakkundigheid en vooral passie voor het vak. Nu de taak om ook de provincieronde te winnen. Dit zal best moeilijk worden mij wij gaan ervoor!

 

 

 

Langere openingstijden Kapsalon Nieuwegein

Onze salon heeft ruime openingstijden. Dinsdag, woensdag, vrijdag van 08:30 – 18:30. Donderdag van 09:00 – 21:00 en zaterdag van 09:00 – 14:00. Ideaal om voor of na je werk, of in je pauze naar onze salon te komen!